+3620-3372-440 | Mihályiné Jung Szilvia - Rendezvényszervező | szilvia.jung@gmail.com

Rúnakő jóslás

A rúna szó jelentése: „titkos jelek”. Először az észak-európai népek – a vikingek, a kelta és germán törzsek által használt ábécé volt. Különlegessége abban áll, hogy minden egyes rúnának önálló jelentése van, melyet szimbólumrendszerként is alkalmaztak jóslásra, vallási és mágikus célokra.

Jósok mindig voltak, vannak, lesznek, de a rúnák nem tartoznak a legelterjedtebb jóseszközök közé. Ennek legfőbb oka, hogy nehéz őket értelmezni és használni. Olyan eszközök, amelyek sok másikkal ellentétbe, nem konkrétan utalnak egy adott válaszra, hanem sokkal inkább annak jellegére vagy mivoltára mutatnak rá.

Tegyük fel, szeretnénk megtudni, hogyan alakul egy párkapcsolat. Az, hogy a két személy milyen érzéseket táplál egymás iránt, sokkal jobban meglátható! Vagy, hogy milyen gondok elé nézhetnek – anyagi, egészségi problémák, hűtlenség? Esetleg egy kiszámíthatatlan tényező jön az életükbe? Utalhatnak a rúnák arra is, hogy érdemes bátornak lenni és megmondani párunknak, mi lakozik a szívünk mélyén, mivel ezzel nem csak erősíthetjük a kapcsolatot, de talán olyan irányba is terelhetjük, amelyre egyébként nem gondolnánk.

A rúnák, akárcsak az álmok, sosem konkrétak, hanem jelképekben beszélnek.