+3620-3372-440 | Mihályiné Jung Szilvia - Rendezvényszervező | szilvia.jung@gmail.com

Családi napi rendezvények

A cégek általában egy évben egyszer tartanak családi napot.Ekkor mindenki az irodán, gyáron kívül találkozhat egymással. Ez csapatépítő is egyben mivel ki tudnak a munkatársak kapcsolódni, van mód a lazulásra, feltöltődésre.

Családi napon a legkedveltebb programok azok, amelyen a családok együtt tudnak részt venni. Ilyen például a Dzsungel Kalandpark, amely több állomásból áll. Az első állomás a regisztráció, utána arcfestés következik, majd logikai állomás. Majd a dzsungellel kapcsolatos felnőtt és gyermek kvíz kérdések állomása következik. Ezt követően ügyességi játékok várják a lelkes gyerekeket a családi napi Dzsungel Kalandpark játékban. És zárásként, pihenésképpen asztali játékok vannak a legutolsó állomáson, ahol a gyerekek egymással kirakós játékot játszhatnak. Természetesen minden vállalkozó szellemű gyerek ajándékot kap, amiért végig ment a Dzsungel Kalandparkon. A családi napokon vannak kedvenc rendezvény programok. Ilyen például a karikatúra rajzolás, portré rajzolás, ijászkodás, állatsimogató, pónilovaglás, légvárak, mászófalak. Kalóz előadás is elkápráztatja a gyerekeket. A sorversenyek is kedvelt programok, itt pedig animátorok várják a gyerekeket a nekik való ügyességi feladatokkal. A legkisebbek részére baba sátort állítunk fel, ahol sok játék várja a kicsiket. Itt az anyukák is megpihenhetnek, amíg mi játszunk a gyermekekkel. Lufihajtogató bohóc, gólyalábas bohóc és bűvész műsor, mindezen csodák várják a gyerekeket és felnőtteket. Különféle kézművesség is várja a családokat, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző kézműves programot. Tőlünk senki nem távozik üres kézzel, mert gyöngyöt fűzhet, képeskönyvet készíthet, agyagozhat, kalóz távcsövet készíthet, üvegfestést és kulcstartó készítést is kipróbálhat. A felnőttek is jól szokták magukat érezni az ilyen jellegű programokon és gyermekeikkel együtt szoktak kézműveskedni.

Családi napon a portré és a karikatúra rajzoló asztalánál sokszor nagy a sor, mert mindenki részesülni akar ebből a remek programból. Ilyenkor a program kezdetekor portré regisztrációs lapot biztosítunk, amelyre fel lehet regisztrálni akár délutánra is. A vendég számára ez kényelmes és stressz- mentes, mivel más programokon is részt tud venni, nem kell a sorban állással eltölteni a szórakozásra, pihenésre szánt idejét.

A vendég családjának tagjaival szokott ellátogatni a meghirdetett rendezvényre. A portré rajzolásnál ilyenkor a családi rajzok az első számú kedvencek. Hiszen közös fotót bármikor lehet készíttetni, de valódi, egyedi családi portrét ritkán van lehetőség profi rajzolóval készíttetni. Céges rendezvényen a munkatársakkal együtt töltött napon a portré rajzolás közkedvelt program.

Az ezoterikus programok is nagyon kedveltek, mint például az aurafotózás, tenyérjóslás, kártya jóslás, számmisztika, asztrológia, grafológia, gyermek rajz elemzés, íriszdiagnosztika. Ezekre a programokra regisztrációs lapot készítünk ki, amelyre a vendégek be tudnak regisztrálni az érkezést követően. Így nem kell sorban állni, hanem közben részt lehet venni más programokon.

A hennafestés, csillám testfestés igazi különlegesség, ahol mindig nagy az érdeklődés. Kicsik és nagyok egyaránt kedvelik ezt a fajta szórakoztató programot.