+3620-3372-440 | Mihályiné Jung Szilvia - Rendezvényszervező | szilvia.jung@gmail.com

Karikatúra rajzolás

Szeretnénk leszögezni, hogy a karikatúra nem feltétlenül bántó, gúnyos rajz. Inkább vicces, laza, mindenképpen humorosan emeli ki a vendég vonásait. Sok vendég szereti, ha készül róla karikatúra rajz, mert később, amikor ránéz, mindig vidám lesz és eszébe jut a közösen eltöltött családi nap, vagy céges rendezvény, amelyen olyan szép élményei voltak.

A vendég érkezését követően máris beülhet karikatúra rajzolásra. A vendég arcának részleteinek megfigyelése után elkezd kialakulni a rajz. Sok esetben aggódnak a vendégek, hogy vajon sok idő a karikatúra rajz elkészítése? Lemarad –e valamilyen rendezvény programról a rajzolás miatt? A vendégnek nem kell aggódnia, minden rendezvény programon részt tud venni, mert profi rajzolóink sok év gyakorlattal rendelkeznek, így a karikatúra rajz maximum 15-20 perc alatt elkészül.

De ha olyan rendezvényen vagyunk, amelyen magas a vendég létszám, ki szoktunk helyezni egy regisztrációs lapot. Ilyenkor érdemes már az érkezést követően feliratkozni a karikatúra rajzolásra. Akár későbbi időpont is jó, amikor már túl van a vendég az ebéden és más rendezvény programokon és levezetésként, pihenésképpen beül a karikatúra rajzoló kollégához.

Amikor készen van a rajz, megmutatja a karikatúra művész a vendégnek a kész művet. A vendég reakciója mindig kedvező és egy nagy mosoly lesz a karikatúra rajzoló jutalma!

A karikatúra rajzolás családi napra is nagyon jó ötlet, mivel családi rajz is készülhet. Nem kell egy időben egy helyen ülnie az összes rokonnak. Először az első családtag, majd a második következik és így tovább, attól függően, hogy hány fősre van tervezve a karikatúra csoportkép.

Céges rendezvényre a kollégákkal, barátokkal, főnök a beosztottjaival készíthet vicces karikatúra rajzot. Melyet ezután akár ki is lehet tenni az irodába. Vidám pillanatokat eleveníthet fel, ha a hétköznapok mókuskerekében néha rátekint.

Év végi záró bulira, céges összejövetelre nagyszerű választás a karikatúra rajzolás program. Mivel megannyi féle- fajta stílus van, ahogyan a karikatúrák készülnek, mindig kicsit más az adott karikatúra rajz. Vegyen Ön is részt ezen a nagyszerű programon, várjuk szeretettel!