+3620-3372-440 | Mihályiné Jung Szilvia - Rendezvényszervező | szilvia.jung@gmail.com

Céges évzáró rendezvények

 

 

Év végén a cégek, vállalkozások szeretik lezárni az adott évben végzett munkát egy közös, nagy rendezvénnyel. Ilyenkor szokás megünnepelni a csapatban elért eredményeket, a növekedést, a terjeszkedést, jutalmakat kiosztani és motiválni a kollégákat a következő évre tervezett új eredményekre.

Ilyenkor is nagyon kedveltek az ezoterikus és rendezvényprogramok. A vendégek szívesen leülnek vacsora után még a zenei programok előtt egy kis kártya jóslásra,grafológiai elemzésre, horoszkóp elemzésre és az aurafotózásra, ami nagyon kedvelt szolgáltatás minden rendezvényen. Az aura rétegek különböző színben pompáznak, amit mi az aura géppel láthatóvá teszünk. Különleges emlék és útmutató is egyben, hogy az élet eseményei, amik hatnak ránk, azok, hogy hatnak az auránkra. A vendégek kinyomtatott A/4-es aurafotót kapnak magukról, amit haza is vihetnek magukkal. Akár több géppel is jelen tudunk lenni.

Egyik kedvelt program a csillám testfestés, melyet a hölgy kollégák szívesen vesznek igénybe. Elegáns ruhájukhoz harmonikusan passzoló testcsillám festést készítünk, amely mint egy ékszer viselhető egész este.

A férfiak részére fekete víz- és izzadásálló testfestékkel tetoválás motívum kérhető. Ezek a festések pár perc alatt elkészülnek, és nem hagynak nyomot a ruhán.

Ha valaki a naturális programokat kedveli, akkor nekik a hennafestést ajánljuk. Növényi festékkel nonfiguratív vagy indás motívumokat festünk. A felfestett motívum sötétbarna színű lesz és 5-8 nap alatt kopik le, ha nem dörzsölik erősen a bőrt. De ha meg kíván szabadulni a motívumtól a vendég pár nap múlva, akkor erősebb dörzsöléssel eltávolítható

Sminkelés és hajszobrászat is közkedvelt program. A vendégek örömmel veszik igénybe a szépészeti szórakozási lehetőségeket.

A portré rajzolás és a karikatúra is közkedvelt a vendégek körében, minden korosztály számára ajánlott.

Állunk rendelkezésére az év végére tervezett céges rendezvényén.

Az ország területén bárhová elmegyünk. Megbízható szolgáltatásokat nyújtunk. Rugalmas ár képzéssel dolgozunk.Több szolgáltatást egy ember is tud végezni, így családi napon akár igény szerint is meglehet osztani,hogy ki mit kér.Pl. aurafotózás+asztrológiavagy,tenyér és kártya jóslás.

  • A csomagok tartalma lehet:
  • Aurafotózás+ asztrológia +henna festés
  • Aurafotózás + asztrológia+ grafológiai elemzés
  • Tenyérjóslás +kártyajóslás
  • Asztrológia+ kártya jóslás
  • Portré+ tarot kártya jóslás+ asztrológia
  • Karikatúra rajzolás+ tenyér jóslás
  • Arc-henna-csillámos testfestés+ gyermek kézműves programok