+3620-3372-440 | Mihályiné Jung Szilvia - Rendezvényszervező | szilvia.jung@gmail.com

Karácsonyi és szilveszteri programok

A szilveszteri programok az év lezárását, az önfeledt szórakozást, kikapcsolódást szolgálják. A mi feladatunk az, hogy a vendégeink a legszebb élményeket éljék át és pihenésüket, szórakozásukat szilveszteri rendezvény programjaink révén szolgáljuk.

A leginkább kedvelt programok ilyenkor az ezoterikus szolgáltatások. Az asztrológiai elemzés kedvelt program lehetőség, hiszen a jövőnk megismerése, az útmutatás sok embernek fontos. Ugyan úgy a kártya és tenyérjóslás is.

Az aurafotózás és részletes szóbeli elemzés az egyik legkedveltebb szolgáltatás. Mindenki megismerheti a saját aurájának a színét és a formáját. Különleges emlék lesz.  Itt kinyomtatott A/4-es aurafotót kap mindenki, amit hazavihet magával. Nők, férfiak és gyerekek is szívesen megcsináltatják a fotót.

A hennafestés, testfestés, csillámos testfestés, lemosható és vízálló testdíszítés, szórópisztolyos tetoválás festés, mind, mind érdekes és kreatív program lehetőség.

A karikatúra és a portré rajzolás minden korosztály számára kedvelt szolgáltatás. Közös rajzot is lehet kérni, párunkkal, barátunkkal. A programok egész éjszaka is igénybe vehetők.