+3620-3372-440 | Mihályiné Jung Szilvia - Rendezvényszervező | szilvia.jung@gmail.com

Portré rajzolás

A portré rajzolással is hasonló a helyzet, mint a karikatúra rajzolásnál, csak annyi változással, hogy ez már a való életbeli vonásokat mutatja, nincs vicces arcvonás, sem más humoros plusz a rajzban.

Tapasztalataik szerint mindenki szereti azt, ha esztétikus rajz, portré, alkotás készül róla. Az igényesen elkészített portré az időt megállítja és valahányszor a vendég a pillantását ráveti a képre, önmagát látja egy megállított pillanatban. Ez megnyugtató a személy számára.

A családi napon a portré rajzoló asztalánál sokszor nagy a sor, mert mindenki részesülni akar ebből a remek programból. Ilyenkor a program kezdetekor portré regisztrációs lapot biztosítunk, amelyre fel lehet regisztrálni akár délutánra is. A vendég számára ez kényelmes és stressz- mentes, mivel más programokon is részt tud venni, nem kell a sorban állással eltölteni a szórakozásra, pihenésre szánt idejét.

A vendég családjának tagjaival szokott ellátogatni a meghirdetett rendezvényre. A portré rajzolásnál ilyenkor a családi rajzok az első számú kedvencek. Hiszen közös fotót bármikor lehet készíttetni, de valódi, egyedi családi portrét ritkán van lehetőség profi rajzolóval készíttetni.

Céges rendezvényen a munkatársakkal együtt töltött napon a portré rajzolás közkedvelt program. Együtt van a csapat, a kézben ott a finom sör, virsli és máris készülhet a csoportos portré!

A partner találkozó is remek lehetőség egy jó portré készítésre. A cég ügyfelei, partnerei ilyenkor összegyűlnek, megbeszélik az aktuális újításokat. Együtt eltöltött finom ebéd, néhány pihentető program (pl. aurafotózás, frissítő hát masszázs, testfestés) mellé a portré rajzolás sem maradhat ki a választékból.

Kiállításon, vásáron a látogatók a standok között keresik az újdonságokat. Amikor az Ön standjához érnek, meglepődve látják majd a portré rajzolás szolgáltatást, melyet ingyenesen érdemes a rendelkezésére bocsátani. Ezzel a remek programmal az Ön cég ki fog emelkedni a kiállításon részt vevő többi cég közül, akik általában egy katalógusnál többet nem adnak a látogatóknak.

Családi összejövetelen, ahol a családtagok összejönnek (születésnap, keresztelő, névnap, évforduló stb.), remek szórakozási lehetőség a családi portré, melyet ezután egy szép keretben ki lehet helyezni a falra.