+3620-3372-440 | Mihályiné Jung Szilvia - Rendezvényszervező | szilvia.jung@gmail.com

EZOTERIKUS SZOLGÁLTATÁSOK

Rendezvényekre ezoterikus szolgáltatások

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent varius nibh quis placerat commodo. Nulla et lacus efficitur, volutpat odio ut, posuere lacus. In viverra turpis enim, ut ultrices diam aliquet vel. Curabitur nec tortor tincidunt nunc fringilla iaculis non eu odio. Mauris tincidunt felis diam, ut interdum ex rhoncus id. Fusce varius, orci in faucibus accumsan, neque ex vehicula enim, a hendrerit sem libero vel felis. Nullam quis sagittis est. Sed felis diam, pulvinar nec volutpat at, pharetra ut lectus. Fusce in tellus nisi.

TENYÉR JÓSLÁS

 

A tenyérjóslás a kezünkön található titkok megfejtésének  művészete.Kezünk formája,a dombok a barázdák, a körmök és az ujjpercek elhelyezkedése-minden egyes elem valami újat mutat meg a személyíségünkből.A bal és a jobb kéz életünk különbözőoldalaira vonatkozóan rejt információkat. Útmutatást ad a karrier,párkapcsolat,pénzügy,egészségi állapotot illetően.Életünk jövőbeni alakulásáról is tájékoztatást kapunk.

SZÁMMISZTIKA

“NOMEN EST OMEN” A latin mondás szerint nevünkben a sorsunk. De nemcsak a nevünkben, hanem a születési számainkban is. Csupán erre a két adatra van szükség ahhoz, hogy a számmisztika részletes jellemtérképet adhasson, és várható sorsunkról, valamint e világban betöltött szerepünkről, missziónkról beszélhessen.

TAROT

 

A tarot kártya elmélyült tudatállapotokba, kimondhatatlan vágyakba, a belső erőkbe és az ember maga szabta korlátaiba enged bepillantást, más szóval az egész életen át tartó lelki és erkölcsi fejlődést mutatja be. A tarot több mint ötszáz éve ámulattal tölti el az embereket. Ez a legnépszerűbb nyugati jóslási technika.

GRAFOLÓGIA

 

A helyszínen készített írásból ad gyors jellemrajzot a szakember. Megmondja a legjellemzőbb tulajdonságokat, főbb személyiség vonásokat. Milyen képességekkel rendelkezünk. Van-e betegségre utaló hajlamunk. Segít a párkapcsolati problémáknál, pályaválasztásnál

AURAFOTÓZÁS ÉS ELEMZÉS

  • Testi-lelki-szellemi állapot felmérés, auraelemző géppel.
  • Megtudhatjuk az auránk színét és nagyságát
  • Megmutatja milyen a személyiségünk, valamint megmutatja a csakrák(energia központok) feltöltöttségét.
  • Fény derülhet arra mi okozta betegségünket ill. lelki problémáinkat
  • Részletes szóbeli elemzés, kb.10-15 perc/fő.
  • Minden vendég kézhez kap 1 db A/4-es aurafotót,amit haza vihet magával.

Az elmúlt 8 év alatt számos rendezvényen vettem részt. A tapasztalatok alapján állíthatom, hogy minden rendezvényen, ahol részt vettem auramérési szolgáltatásom nagy sikert aratott. A rendelkezésre álló időt a mérésre jelentkező vendégek kitöltötték, a szolgáltatást maximálisan igénybe vették. Sok esetben kérték a plusz órákat, mivel nagy volt az érdeklődés. Egy géppel maximum 4 órás folyamatos mérést tudok végezni, 6 ill.8 órás mérésnél 30 perces szünettel tudom vállalni. A tapasztalatok alapján, a rendezvényen a mérésre jelentkezők a helyszínen kihelyezett órabeosztáson feliratkova jelentkeznek (sorban állás elkerülése végett). Amennyiben szükséges több géppel is rendelkezésre tudok állni.

ASZTROLÓGIA


Az asztrológia a csillagos égbolt hatását vizsgálja a földi élet körülményeire, elsősorban az egyes emberek adottságaira és életsorsára. A születési időpont alapján pontos jellemrajzot és útmutatót kap rövidtávra az ember.

I Ching jóslás

A I Ching a Változások Könyve több ezer éves kínai szent könyv ami 64 hexagramot ábrázol.Tisztán nyerhetünk belátást saját magunk belső világába, ami segíthet a döntés hozatalban.Három érme dobásával megmutatja a pillanatnyi rezgésünket egy kérdés vagy kiválasztott témával kapcsolatban. Az orákulum kimondottan csakis az ön jelen helyzetével van elfoglalva.Olyan, mintha egy bölcs baráttal beszélgetne, tanácsokat kapna, amivel rávilágít az utunkra. Univerzális szimbólumokkal kommunikálja a tanácsait. Nagyon pontosan megválaszolja a kérdéseket.

A céges adatok:

Michael & Jung Kft
1119 Budapest XI.
Zámori utca 8.

Adószám:23812417-2-43
Cégjegyzékszám:01-09-979109
CIB Bank:10701094-67074028-51100005

Elérhetőségek:

Hungary
1016 Budapest I. Orom utca 12.

tel:+3620-3372-440
E-mail:szilvia.jung@gmail.com

Mihályiné Jung Szilvia ügyv.ig.tulajdonos